Foto: Arran Mataró
Foto: Arran Mataró

Arran "ataca" la seu del PP de Mataró

L'organització juvenil independentista deixa pintades al local dels populars en protesta per la detenció de tres dels seus membres

"Si ens toquen a una ens toquen a totes" i "Les joves defensem el referèndum". Aquestes han estat les dues pintades que l'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran ha deixat aquesta passada nit a la seu del PP de Mataró. Un "atac", tal i com Arran ho defineix al seu perfil de Facebook on han reivindicat les pintades, que respon a la detenció ahir diumenge de tres membres d'Arran. Els joves van ser arrestats pels Mossos perquè no es van presentar a les anteriors citacions judicials per haver irromput precisament a la seu del PP català a finals del mes de març passat. El jutjat d'instrucció número 11 de Barcelona els ha deixat aquest dilluns en llibertat amb càrrecs. 

arran.2

El portaveu del PP a Mataró, Jose Manuel López, també ha utilitzat les xarxes socials per mostrar el seu rebuig a les pintades. "Visita nocturna dels d'Arran-CUP, els que donen carnets de demòcrates", afirma López, que afegeix "en mans d'ells està Catalunya".

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive