Les antigues pistes per a l'obtenció del carnet de conduir es troben avui abandonades, en un estat de manteniment deplorable. Es tracta d'un gran solar rodejat d'equipaments importants, com ara l'Hospital, el camp de Futbol del Cirera, el camp d'hockey herba o les pistes d'atletisme. El grup municipal del PP reclamarà al Ple que es condicioni aquest espai i que s'habiliti com a aparcament per als usuaris dels equipaments. Especialment de l'Hospital, ja el seu pàrking és de pagament. 

"Com sempre els mataronins i mataronines gaudim de pitjors condicions que poblacions properes a nosaltres i aquest és un cas més", afirmen des del PP

"És una gran incongruència que les antigues pistes estiguin en l’estat deplorable que presenten i tancades mentre hi ha un dèficit d’aparcament a la zona tan important" afirma el PP en un comunicat. El partit recorda, a més, el "greuge" que pateixen els mataronins en el cas del seu propi centre sanitari. El partit apunta que recentment s'ha habilitat un pàrquing gratuït pels usuaris de l'Hospital de Granollers i qu efa anys que aquest existeix en el cas de l'Hospital de Can Ruti. "Com sempre els mataronins i mataronines gaudim de pitjors condicions que poblacions properes a nosaltres i aquest és un cas més", afirmen.