L'Ajuntament de Mataró es personarà com acusació particular en el cas de la violació que va ocórrer a finals de desembre de 2017 prop de l'estació de Rodalies de Sant Andreu de Llavaneres. Així ho ha anunciat l'alcalde de la capital del Maresme, David Bote, en una trobada amb la premsa. Bote ha explicat que no van saber res del cas, que data del 28 de desembre, fins que es va donar a conèixer a la premsa. També ha reconegut que "les alarmes que havien de saltar no van saltar" per assebentar-se'n, del que se sobreentén que va haver-hi algun error en el protocol de comunicació.

La Policia es troba investigant el cas i ja estreny el cercle sobre l'home que va atacar a la dona. Els investigadors ja tenen el retrat robot del preesumpte violador. També s'estava investigant la possibilitat que hi hagués tres tesimonis que van veure l'agressió i no van fer res per ajudar a la víctima. 

Per avui s'espera una concentració en rebuig davant aquest atac a l'Ajuntament de Mataró a les 19h. Els sindicats li han donat suport i han fet crida perquè la gent hi vagi.