La Llàntia tindrà un nou Casal de la Gent Gran. S’habilitarà en un dels locals d’equipament del carrer de La Boixa, sota la Pista Poliesportiva Municipal de La Llàntia. L’Ajuntament n’ha aprovat aquest mes el projecte executiu. En concret s’adequarà com a casal de la gent gran el local número 3, amb l’objectiu que allotgi l’activitat principal i que el local situat al número 69 del carrer Nou de la Mercè –on hi ha l’actual casal– passi a fer les funcions d’annex. D’aquesta manera s’acabarà amb les limitacions de l’actual equipament, que per dimensions no permet diversificar les activitats ni un aforament superior a 90 persones.

El nou emplaçament comptarà amb 241m2 i una gran sala polivalent, un espai de formació i tallers, aula d'informàtica entre d'altres

El nou emplaçament, que té una superfície útil de 241 m², tindrà un espai per a la tècnica informadora (8,96 m²); una sala gran polivalent (87,05 m²); un despatx (14,57 m²); una sala de formació i tallers (28,35 m²); una sala d’informàtica (24,00 m²); un magatzem (9,87 m²) i serveis sanitaris. Per aprofitar la llum natural, s’instal·larà un vidre transparent per sobre de les portes als tancaments de les diferents sales. L’antic casal del carrer Nou de la Mercè s’habilitarà com a biblioteca-sala de lectura i com a sala polivalent per a activitats formatives.