El TecnoCampus organitza el proper dissabte dia 22 d’abril la Jornada de Portes Obertes. Es tracta d'una cita perquè els futurs estudiants vegin com serà el seu nou campus universitari, i orientar-los a l’hora de triar grau. De les 10 a les 14h i de les 16 a les 18h, es podran visitar les instal·lacions i informar-se dels estudis. Cada mitja hora es realitzaran visites guiades per les instal·lacions, i també es promouran sessions informatives a càrrec de coordinadors dels graus i estudiants actuals.

Cada mitja hora es realitzaran visites guiades per les instal·lacions, i també es promouran sessions informatives a càrrec de coordinadors dels graus i estudiants actuals

L’oferta acadèmica de graus universitaris per al curs 2016-2017 es manté com la del curs actual. S’oferten un total de dotze titulacions de grau i quatre dobles titulacions de grau dels àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut. En l’àmbit dels postgraus hi ha un creixement significatiu, amb un total de 15 titulacions de postgrau i màster. Com a factor diferencial, el TecnoCampus ofereix l'aposta decidida pel foment de l'emprenedoria i per la professionalització, ja que el campus universitari s'integra en un campus tecnològic amb 120 empreses. Actualment compta amb 3.159 estudiants.