NeixTags és una aplicació desenvolupada per una empresa integrada per extreballadors de l’àrea de noves tecnologies de Caixa Laietana. Amb la desaparició de l’entitat es van haver de reinventar. El resultat d’aquest procés és aquest projecte instal·lat a la incubadora del TecnoCampus, amb el qual han creatuna app (per a mòbil i també en versió web) especialment pensada perquè les entitats l’utilitzin com a canal corporatiu. Molt sovint les entitats tenen derivades en una única persona totes les tasques de comunicació, web i xarxes en una sola persona, i aquesta tasca s’acaba reduint a webs, perfils de Facebook o grups de whatsapp que no són eficients o no s’actualitzen suficient. Aquesta nova app arriba per a solucionar aquesta mancança tan habitual.

L'App està especialment pensada perquè les entitats l’utilitzin com a canal corporatiu.

 NeixTags posa a l’abast de qualsevol associació esportiva, educativa, de lleure, penyes, casals, grups, col·leccionistes, etc, una eina que permet canalitzar tota la informació entre els seus membres.. Gràcies a aquesta app, les entitats poden notificar activitats, notícies i esdeveniments als seus usuaris i membres de manera instantània o diferida i personalitzada. Una comunicació que es pot enriquir incorporant-hi hipervincles, google maps, canal temps o documents adjunts. 

NeixTags a més destaca pel seu preu molt econòmic i per ser molt senzilla d’utilitzar, per la qual cosa està a l’abast de qualsevol entitat o particular que gestioni un col·lectiu de persones.