Fer-se a la cervesa casa és relativament fàcil. “Com cuinar un plat una mica elaborat” explica Adrià Felisart, impulsor de Molta Malta, l’establiment mataroní dedicat a la cervesa artesanal.  A més dels ingredients (malta, llevat, llúpol) calen d’instruments com ara un termòmetre, un hidròmetre, provetes, un colador... I una mica de paciència, ja que calen diverses setmanes entre la fermentació i el repòs en ampolla. Tot el necessari es pot adquirir en aquesta botiga, en kits de diferent mida (de 5 o de 30 litres).

‘Molta Malta’ és la mostra del ‘boom’ que està experimentant el món de la cervesa artesana. “No hi havia cap establiment com aquest a tot el Maresme, i tota la gent que en feia havia de baixar a Barcelona a comprar els utensilis”, explica Felisart. La botiga també ofereix una àmplia selecció de cerveses artesanes a punt per beure procedents d’arreu del món i lots assortits especials per a regalar. També venen cervesa a granel, amb barrils rotatoris.

Felisart ha comptat amb l’assessorament de TecnoCampus per obrir el negoci, amb cursos sobre estudis de mercat i creació d’empreses, i un tutor assignat per fer el pla d’empresa i de viabilitat econòmica.