Aquest dimarts dia 21 arrenca la Setmana de l'Economia Social i Solidària a Mataró, una iniciativaque vol mostrar els valors d'aquest tipus d'economia a tota la ciutat. Ho fa amb una conferència de l'economista basca Miren Etxezarreta, dedicada a les alternatives al sistema capitalista. Serà a les 18h al Cafè de Mar.

Miren Etxezarreta (Ordizia, 1936) és cofundadora del Seminari d’Economia Crítica Taifa i, al llarg de la seva trajectòria, ha publicat 10 llibres com a autora única o com a coordinadora, i també un gran nombre de capítols en llibres de diversos autors i d’articles en revistes. Ha realitzat estades de docència i investigació en universitats i instituts en països com Mèxic, Bolívia, Argentina, Xile, Nicaragua, Buskina Fasso, França, Estats Units, Anglaterra, Canadà i el Japó.

Fins al 25 de novembre

La 2a Setmana de l’Economia Social i Solidària s’allargarà fins al 25 de novembre. Està organitzada per l’Ajuntament de Mataró, la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró i la Càtedra d’Economia Social del TecnoCampus-UPF. Aquest any s’afegeix a l’organització la Xarxa d’Economia Solidària de Mataró (adherida com a xarxa local a la XES, la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya) i la Unió de Cooperadors de Mataró, entitats que treballen per a la promoció i la difusió de l’economia social i solidària a la ciutat.