Els veïns del casc antic de Mataró, així com els vianants que hi passegen o van a la feina, s'han trobat aquests darrers dies amb els carrers ocupats, i fins i tot tallats, per un rodatge força aparatós. Es tracta d'una sèrie per a Movistar+, ambientada en el passat, que porta per títol 'El confidente', però no hi ha cap informació oficial sobre l'argument ni els protagonistes de la mateixa. Ni l'Ajuntament en sap donar detalls ni la productora, de moment, dóna resposta. El passat 28 d'octubre es va celebrar a Mataró un càsting per aconseguir extres, que va tenir lloc al Foment.

Rodatge de Movistar Plus

Alguns testimonis del rodatge, però, afirmen que hi ha l'actor Josep Maria Pou en el paper d'un llibreter. També s'hi han vist cotxes antics, actors vestits d'època i fins i tot la recreació d'un empedrat als carrers. La plaça de Santa Maria o el carrer d'en Palau han estat alguns dels escenaris del rodatge. 

El Confidente, dirigida per Mariano Barroso, es basa en la novel·la del mateix títol d'Ignacio Martínez de Pisón i que explica la història d'un dels milers d'immigrants que van arribar a Barcelona durant el Franquisme. El protagonista acabarà treballant com a confident de la Brigada d'Investigació Social, cos policial franquista especialment repressor. Segons han publicat mitjans com Fotogramas, entre els actors hi ha Oriol Pla, Bruna Cusí, David Selvas, Marta Millà, David Vert o Milo Taboada.