El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va ser l'encarregat d'inaugurar la nova Cuina d'Alt Rendiment i les oficines centrals de SERHS Food a Mataró. El nou equipament es troba al carrer de la Foneria, ha suposat una inversió de l'empresa de cinc milions d'euros i ha de permetre que el negoci creixi un 50% en tres anys en el que volum de vendes es refereix. En total, esperen que el negoci pugui arribar als 65 milions d'euros anuals. A Mataró treballen un total de 70 persones. Puigdemont va subratllar durant la presentació el que representava una instal·lació així a Mataró: "és una aposta per invertir en un lloc on fa molta falta, una inversió on l'empresa està arrelada i amb treball de qualitat". Pel president, que SERHS es mantingui al Maresme, l'empresa va néixer a la comarca, és quelcom rellevant ja que manté la centralitat allà on té l'origen. També va voler destacar l'exigència en el producte, la varietat i necessitats que es cobreixen des d'una empresa com aquesta. 

SERHS Food instal·la a Mataró les oficines centrals i una Cuina d'Alt Rendiment capaç de produir 8.000 kilos de menjar al dia

Amb un espai de 4.200 metres quadrats, les noves instal·lacions permeten produir  8.000 kilos de menjar diari per poder servir a tercers (escoles, serveis de restauració, hospitals, empreses, institucions, etc.) amb línies independents per elaborar productes lliures d'al·lèrgens i altres necessitats. Treballen amb productes de temporada i certificació ecològica i amb l'objectiu d'aconseguir la màxima eficiència.

L'alcalde de Mataró, David Bote, també va voler destacar com la instal·lació de SEHRS a la ciutat era una bona notícia per un municipi colpejat per una de les taxes d'atur més elevades de Catalunya. "És un gran dia per l'empresa, però també per la ciutat:cal que aprofitem les oportunitats que tenim davant", va explicar. Per la seva banda, el president del grup, Ramon Bagó, va voler recalcar que instal·lar-se a Mataró permetia per "logística i faciltiat d'accés" aconseguir apuntar a l'objectiu de créixer en el volum de negoci previst, i va agrair a l'Ajuntament el suport per poder dur a terme aquest projecte.

"El president lluita perquè no ens esborrin del mapa"

El mateix Bagó, en un to molt més polític, va voler donar les gràcies públicament a Carles Puigdemont per la seva feina al front de la Generalitat. "Felicitats per la lluita contra tothom contra els poders fàctics, que no és més que una lluita per intentar evitar que a Catalunya l'esborrin del mapa", va etzibar. Tornant al discurs empresaria, el president de SERHS va voler incidir en el fet que a les noves instal·lacions li deien "cuina" perquè funciona com a tal: "No és una fàbrica ni una ind´ñustria agroalimentària; és una cuina sense automatismes sofisticats ni grans línies de producció on es treballa com el sector de la restauració". Un dels trets diferencials de SERHS Food és el fet de treballar amb plats cuinats envasats al buit, un sistema propi que millora la gestió i el model de negoci.