L'Ajuntament de Vilassar de Mar ha tancat ja l'informe per avaluar els danys provocats pels forts aiguats que van impactar amb força a la zona del baix Maresme i que van provocar la mort d'una persona en aquest municipi, quan la força de la riera de Cabrils es va endur per davant un vehicle i el conductor que hi havia al seu interior. Segons els càlculs fets públics pel consistori, els danys materials ascendeixen fins als 3,3 MEUR, dels quals 2,6 MEUR corresponen a desperfectes en 23 punts de la via pública i la resta, uns 700.000 euros, a desperfectes en 28 equipaments municipals. La nit del 12 d'octubre van caure a Vilassar de Mar 220 litres per metre quadrat, una xifra que va suposar un rècord històric dels darrers vint anys.

2,6 MEUR corresponen a desperfectes en 23 punts de la via pública i la resta, uns 700.000 euros, a desperfectes en 28 equipaments municipals

A hores d'ara, l'Ajuntament de Vilassar de Mar ja ha sufragat el cost de les actuacions més urgents per un import de més de 200.000 euros, entre les quals hi ha la retirada de fang i sauló dels vials inundats, el rescat de vehicles a la platja, el desembussat de clavegueres o el canvi de paviments afectats en els equipaments. El consistori sol·licitarà ara ajuts econòmics a la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i al govern espanyol per continuar afrontant les reparacions que siguin necessàries.