Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Cabrils demanaran conjuntament ser declarats zona catastròfica per les destrosses provocades per les pluges. Els respectius alcaldes asseguren que els municipis estan "en una situació absolutament excepcional" i que per tant necessiten "disposar de tots els mitjans" necessaris. La policia local de Vilassar va haver de rescatar dijous passat sis ocupants de dos vehicles que transitaven per la riera. Davant d’això, els batlles van tornar a fer una crida a la prudència i han advertit que les senyalitzacions s'han de respectar. 

Els tres ajuntaments avaluaran les respectives pèrdues econòmiques i faran la sol·licitud a la Generalitat, el govern espanyol i la Diputació

L'alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, l'alcaldessa de Cabrils, Lina Morales i l'alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir, van decidir coordinar-se i demanar conjuntament la declaració de zona catastròfica. Els tres ajuntaments avaluaran les respectives pèrdues econòmiques i faran la sol·licitud a la Generalitat, el govern espanyol i la Diputació. La situació als tres pobles és "molt complexa", segons va explicar Damià del Clot. L'alcalde de Vilassar va puntualitzar que al seu poble van caure-hi 250 litres per metre quadrats, mentre que a Cabrils van ser 240 litres per metre quadrat. Són dies "molt complicats" i la situació és "absolutament excepcional". La declaració de zona catastròfica comportarà ajudes econòmiques. L'alcaldessa de Cabrils, Lina Morales, va insistir que l'objectiu és també beneficiar els propietaris privats que han patit destrosses perquè "no tindrien cap mena d'ajuda".