Els Santvicentins estan de festa. Aquest mes d'agost celebren la seva Festa Major d'Estiu, en honor a la Mare de Déu de l'Assumpció, el 15 d'agost. Serà aquella diada quan se celebrin els actes més tradicionals, com ara l'ofici, amb l?orfeó Parroquial El Delme, les Sardanes, les havaneres i el Castell de Focs a la platja. Però un dels actes més destacats arribarà durant la nit prèvia del dilluns 14 d'agost. La platja de La Caleta acollirà el doble concert a càrrec del cantautor Cesc Freixas i el grup Animal. Dos dels noms més destacats del panorama català, que atreuen molt de públic jove, precisament a qui va dirigida aquesta oferta musical.

Però la Festa Major de Sant Vicenç presenta propostes per a tots els públics. Per exemple la Festa Holi, una festa plena de colors, inspirada en la tradició hindú i que cada cop té més popularitat arreu de Catalunya, que tindrà lloc el dissabte 12 a la tarda. A la nit, concert de piano amb Marc Perna, amb el pati de l'Ajuntametn com a escenari. Durant el cap de setmana també hi haurà activitats infantils com els inflables, els tobogans d'aigua o la festa de l'escuma.

Diumenge a la nit una de les activitats més destacades, el correfoc, des de la plaça del Poble i amb la Colla de Diables de Caldes d'Estrac i les colles convidades de Canet i Ripoll. Els dies 1º4 i 15 d'agost el passeig Marquès Casa Riera acollirà la setena edició del Mercat al Mar, amb parades d'artesania, alimientació i altres productes vinculats al món marítim.