Els bombers han localitzat aquest dimecres a la tarda el cos calcinat d'una persona a l'interior de l'antiga residència d'avis que ahir va cremar a l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. Tot i que el cos encara està pendent d'identificar, tot apunta que es tractaria d'una de les dues persones que vivia en aquest immoble abandonat. L'altra va ser rescatada pels mateixos bombers durant les tasques d'extinció del foc i va ser traslladada a l'hospital de Mataró per inhalació de fum. Durant tot el dia els bombers han treballat en la recerca d'aquesat segona persona, amb el suport d'unitats canines. 

Foto: ACN

Des d'ahir dimarts es donava per desapareguda una de les dues persones residents a l'edifici. Es tractava de dos extreballadors de la residència, que patien síndrome de Diòegenes i acumulaven tota mena de deixalles  a l'edifici, quelcom que va facilitar que s'acabés produïnt l'incendi. De fet feia temps que l'Ajuntament intercedia per obtenir una ordre judicial que li permetés accedir a l'immoble per retirar tot aquest material acumulat. 

L'immoble incendiat té dues plantes, d'uns 150 m2 cadascuna, i unes golfes. L’incendi es va originar al segon pis i s’ha propagat a la resta de l’edifici, primer a la planta baixa i posteriorment a l’altell superior, de manera que va acabar cremant completament tot l’immoble. La coberta original, de fusta i llates, va cedir completament, però el forjat interior no s’hauria esfondrat, segons informen els Bombers.