Un home de 86 anys va morir dissabte dia 24 al migdia en l'incendi d'una casa a Dosrius, al Maresme. Segons informen Bombers de la Generalitat, poc després d'un quart d'una del migdia es va donar l'avís d'un foc a l'interior d'una casa d'obra i dues plantes ubicada al carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 35.

La vetlladora de l'ancià el va intentar socórrer traient-lo a l'exterior de la finca

Les primeres informacions afirmen que la vetlladora de l'ancià, de 54 anys, l'havia intentat socórrer traient-lo a l'exterior de la finca, on el va atendre personal mèdic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que hi va desplaçar un helicòpter i una ambulància. L'home, però, va perdre la vida abans de poder ser evacuat a cap centre sanitari. Per la seva banda, la dona va ser  atesa d'una crisi d'ansietat i d'una intoxicació per inhalació de fum i, segons el SEM va ser traslladada en estat greu a l'Hospital de Mataró.

L'immoble, calcinat

El foc va destruir totalment una saleta d'estar ubicada a la planta superior de la construcció. Encara es desconeixen les causes de l'incendi. A banda dels esmentats efectius del SEM, fins el lloc del sinistre s'hi van desplaçar quatre dels Bombers i i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra.