My Sweet Dreams Cupcakes és un dels pocs comerços de Canet de Mar que ha apostat decididament per la promoció comercial aprofitant l'efecte del rodatge de la sèrie d'HBO 'Joc de Trons' al municipi. Aquesta petita botiga de dolços artesans ha creat una col·lecció de galetes inspirada en les principals cases protagonistes de la sèrie. La seva propietària, Serena Cantieri, explica que ha dissenyat "una galeta per cada casa". Els gustos i les formes estan pensats "en funció de la casa que representen, ja sigui per la seva ubicació, geografia o el caràcter dels personatges". Cantieri assegura que rep comandes de diversos punts de la geografia espanyola i apunta que el 'top vendes' són les galetes cruixents de xocolata de la casa Lannister.

De moment el rodatge de 'Joc de Trons' ha passat per Canet de Mar com el 'mister Marshall' de Berlanga que va travessar Villar del Rio a la gran pantalla. De moment, l'impacte ha estat "molt mínim" ja que el rodatge no ha trepitjat el carrer i s'ha concentrat a l'interior del Castell de Santa Florentina. "Ha vingut una gran sèrie i ens volem pujar al tren perquè hi hagi repercussió econòmica", explica la regidora de Promoció Econòmica, Coia Tenas. Des de Canet de Mar esperen arrossegar turisme i poder promoure el modernisme local quan s'emetin els capítols de la sisena temporada, la pròxima primavera. Per potenciar-ho, l'Ajuntament crida a fer sinergies amb hotels de la comarca i la ciutat de Girona.

El castell, l'epicentre
El Castell de Santa Florentina serà, a la ficció de 'Joc de Trons', la Casa Tarly. Les escenes en les que apareix aquest castell de Canet de Mar es van rodar el passat cap de setmana i no es veuran per televisió fins, com a mínim, la pròxima primavera quan s'emetin els nous càpitols d'aquesta sèrie de culte. "No sabem quanta estona sortirem perquè l'hermetisme de la productora és total", explica la regidora de Promoció Econòmica de Canet de Mar, Coia Tenas. Serà, però, quan es vegin les localitzacions que Canet de Mar espera poder començar a aprofitar l'èxit de la sèrie en benefici propi.