L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 18 anys de presó un home per abusar sexualment durant més d'un any d'una neboda de 16 anys de la seva parella, a Canet de Mar (Maresme), i per abusar, almenys un cop, d'una altra neboda, de 10 anys, entre els anys 2008 i 2009. L'home gravava bona part dels abusos amb vídeo i els guardava a casa seva. La seva parella, també acusada, ha quedat absolta.

L'home va començar a conviure amb la seva parella l'any 2005, una dona que vivia amb la seva filla i una neboda a qui feia de mare. Aprofitant la seva posició de preeminència, des de l'any 2008, quan la noia tenia 16 anys, va començar a abusar d'ella, amb amenaces i obviant les seves queixes i plors. Els abusos van durar fins l'estiu del 2009 i el tribunal en considera demostrat un total de 16. El 2008 l'home també va abusar d'una altra neboda, de 10 anys, que va visitar el domicili familiar.

En el registre de casa seva es van trobar milers d'arxius informàtics amb imatges pedòfiles.Per tot això, l'Audiència el condemna a deu anys de presó per abusos continuats a la neboda de 16 anys, set anys i mig per un delicte d'abús sexual a la nena de 10 anys, i sis mesos de presó per possessió de pornografia infantil, a més de 50.000 euros d'indemnització a les víctimes.