La policia espanyola ha detingut quatre integrants d'un grup acusat de vendre mercaderia prèviament sostreta de camions estacionats en àrees de servei i que guardaven en un magatzem de Cabrera de Mar. Posteriorment, intentaven vendre'ls a un preu inferior al de mercats. Els acusats trencaven les lones dels camions i si veien que els objectes els podien interessar, en sostreien una part i els carregaven a una furgoneta que els traslladava fins al magatzem. El conductor del camió no s'adonava dels fets ja que en aquell moment es trobava dormint o fora del vehicle. La policia va intervenir, en total, 10.000 productes d'automoció, peces de vestir, electrònica i informàtica valorats en 400.000 euros. La investigació es va iniciar aquesta tardor després de les denúncies presentades pels mateixos fets des de diversos punts de l'Estat.

En cas que el conductor s'adonés que dels fets, els detinguts li intimidaven i l'amenaçaven abans de fugir del lloc dels fets. L'operatiu policia va permetre localitzar la nau industrial i el seu posterior registre va acabar amb la intervenció dels 10.000 articles, dels quals 6.000 eren peces de vestir masculines i femenines de diverses marques comercials conegudes, 2.000 recanvis d'automoció, 900 parells de sabates de marca i més de 1.000 petits electrodomèstics, tauletes informàtiques i altres objectes de consum habitual.

Dins del magatzem, els agents van detenir dues persones i posteriorment dues més arran de la informació recollida. Als detinguts, se'ls acusa dels presumptes delictes de receptació, robatori amb força, robatori amb intimidació i robatori/furt d'ús de vehicle. Després de passar a disposició judicial, el jutge va ordenar la llibertat amb càrrecs.