L’Ajuntament d’Argentona està enllestint un espai d’esbarjo per a gossos, que està ubicat al carrer Bellavista, a la zona on s’hi ubicava l’antiga àrea d’emergència de residus. Es tracta d’un espai d’uns 1000 m2 i delimitat per una tanca d’un metre i mig d’alçada. Aquest nou equipament comptarà amb una única zona de pas, habilitada amb un espai que servirà de vestíbul, per facilitar el traspàs entre els usuaris.

L’espai d’esbarjo oferirà uns bancs per als propietaris i cuidadors de gossos, fabricats amb plàstic reciclat. També s’ha habilitat un punt d’aigua per a les mascotes, dispensadors de bosses i dipòsits per llençar-hi les deposicions dels animals. També està prevista una zona delimitada per a les deposicions i també una zona d’agility amb diversos elements plàstics i de fusta perquè els animals hi puguin jugar.

Estarà habilitat per l’Ajuntament estarà obert les 24 hores del dia i es regirà segons l’ordenança municipal de tinença d’animals. Els animals podran anar deslligats, a excepció d’aquells tipificats com a perillosos. Els propietaris hauran de seguir les habituals normes de comportament, drets i deures.