Astres

​Del 3 al 9 de març per Imma del Destí

Àries

DEL 21/3 al 20/4

Bones possibilitats en la feina, heu d’estar atents al que pugui venir i mirar d’aprofitar les oportunitats. També en el camp de la parella hi poden haver moments de tot però els més importants seran per assegurar o formalitzar la relació.   ​     ​​

Taure

DEL 21/4 al 20/5

Estareu molt sensibles amb tot i això us farà ser una mica vulnerables, intenteu estar atents amb el que us envolta sense deixar que us afecti més del que voleu. També heu de tenir present que en el tema dels amics hi haurà molt bon rotllo.  

Bessons

DEL 21/5 al 20/6

No seria d’estranyar que us sortissin oportunitats d’alguna aventura amorosa d’aspecte passional, potser no serà res seriós però us donarà il·lusió i us farà estar contents. El tema que no portareu tant bé és la relació amb la mare.

Cranc

DEL 21/6 al 21/7

Potser sentiu que tot us pesa i que el cos no vol tirar, però tot plegat és una sensació i no té res a veure amb la vostra salut sinó amb el vostre estat anímic. Heu de mirar d’animar-vos i fer coses que us facin sentir alegres i bé​.      ​​

Lleó

DEL 23/7 al 23/8

Heu de mirar de tenir seny perquè fer les coses sense pensar us pot portar algun maldecap important. De tant en tant és bo frenar una mica per fer les coses amb la calma i així estar més tranquils. El més maco és que tindreu molt bones idees.  

Verge

DEL 24/8 al 23/9

La llar us cridarà molt i us sentireu molt bé fent coses a casa i amb la família, ho heu d’aprofitar i fer el que sentiu perquè necessiteu estar en pau amb vosaltres mateixos i dir o expressar els vostres sentiments, cosa que moltes vegades no fem i que fa sentir molt bé.

Balança

DEL 24/9 al 23/10

Sereu capaços d’enamorar-vos en un moment i de veure coses espectaculars de moltes persones i sobretot coses bones. Això és molt bo perquè us ajudarà a ser més positius i a donar oportunitats a gent a qui no els hi obriríeu la porta en altres ocasions​​.    

Escorpí

DEL 24/10 al 22/11

El vostre caràcter radical no us deixarà pensar i us farà cometre equivocacions, seria convenient que intentéssiu estar més alerta  i sobretot mirar de no espifiar-la amb el tema parella, perquè podeu posar-hi la pota fins a dalt de tot si no esteu al cas.            ​

Sagitari

DEL 24/10 al 22/11

Encara que hi hagi moments en els que no us sentiu massa bé de salut, no veig que us hagueu de preocupar perquè només són sensacions i prou. Heu de dedicar més el temps als amics i a passar-ho bé i així estareu millor.        

Capricorn

DEL 22/12 al 20/1

Seran dies en els que us poden venir ganes d’engegar a dida a més d’una persona, i la cosa no és massa normal que diguem, ja que vosaltres no soleu ser així però hi haurà una mica de revolució en el vostre interior i això us farà estar a la que salta​. ​

Aquari

DEL 21/1 al 18/2

Aniria molt bé que canviéssiu d’aires i que anéssiu o bé a la platja o a la muntanya per sentir o respirar un altre ambient, us convé aire fresc, idees fresques i gent nova. Si podeu endavant i si no podeu busqueu la manera de fer alguna cosa diferent​.  

Peixos

DEL 19/2 al 20/3

Esteu com peix a l’aigua i tot us va bé, menys el fet de que us volen fer portar bé i a vosaltres no us dóna la gana. Jo no us diré pas que us porteu bé, només us diré que tal fareu tal trobareu i de vegades va bé tenir això present per si de cas.