El Quadis segueix endavant a l'EuroCup.

Victòria de prestigi del Quadis Mataró

Superen 10-7 al Terrassa i sumen una tercera victòria en lliga.

El Quadis Mataró va aconseguir dissabte una victòria de prestigi que demostra el potencial de l'equip per aquesta temporada. Els mataronins venien de perdre amb el Sant Andreu, i es van treure el mal sabor de gust amb un gran triomf davant el CN Terrassa per 10-7, equip que fins aquest cap de setmana es trobava en la segona posició. Els mataronins sumen el tercer triomf de la temporada en quatre jornades.

El partit va començar amb un uns minuts de tempteig entre els dos conjunts fins que els egarencs s'avançaven al marcador. L'alegria els va durar menys d'un minut, ja que Yañez va empatar i en el tram final del quart, Mínguez capgirava el resultat. En el segon quart, Àlex Codina anotava el 3-1, i Mora retallava distàncies abans del descans.

A la represa el Quadis va seguir dominant el marcador. Codina tornava a obrir forat però en la següent jugada els visitants empataven. A dos minuts per acabar, Yañez col·locava el 5-3, que passava al 6-3 gràcies a una diana de Corba. De cara al darrer període, els mataronins guanyaven de dos. De nou Codina posava una distància important al marcador, però va ser llavors quan el terrassa, amb dos gols seguits (un d'ell de penal) ajustaven el matx. Yañez primer i Corba després tornaven a tranquil·litzar amb un gran encert de cara a porteria. L'equip va gestionar bé els darrers minuts i va acabar sumant la victòria de manera contundent.