-
-

Treballada victòria del Quadis Mataró

Els de Beto Fernández superen 11-9 el Real Canoe.

El Quadis Mataró va tornar al camí de la victòria davant el Real Canoe, equip al que va superar per 11-9 després de molts minuts igualats. Els mataronins, que havien perdut davant el Sabadellen un altre matx molt equilibrat, van recuperar la moral i van sumar tres punts necessaris per seguir en la lluita de dalt.

El matx va ser molt equilibrat a la primera part (4-4). Tot i que els mataronins van avançar-se fins a quatre ocasions en el marcador, els de Madrid empataven una vegada i una altra.  Els de Beto Fernández no es podien escapar i veien que haurien de suar per sumar.

A la represa la tònica va seguir sent la mateixa: quan els mataronins marcaven el cinquè, els visitants empataven. I així amb el sisè. Dues dianes seguides, ara sí, van permetre obrir forat (8-6). Però el Real Canoe va treure el geni i va tornar-li el parcial per empatar a vuit. En el tram final, de nou dos gols més seguits del Quadis posaven un 10-8 que semblava definitiu. Finalment, tot i que els visitants es van acostar al marcador, el Quadis va matar amb l'onzè.

Agressió intolerable a Samu Ruiz

Un dels moments més tensos es va viure en un moment del partit, quan el visitant Victor Gutiérrez va propinar-li un cop de colze brutal a Samu Ruiz, de només 17 anys, després d'una disputa a la boia. Una agressió intolerable que els àrbitres no van saber penalitzar (4 minuts d'exclusió per banda) i que obligarà a tenir al jugador mataroní alguns partits fora de la piscina. L'entrenador, Beto Fernández, va mostrar-se "preocupat" pel fet d'agredir així a un jove que segurament hauria de passar per cirurgia després de tenir el llavi destrossat.