La Sirena Mataró afronta una temporada apassionant però plena de canvis. Si l’any passat ja es van oblidar de comptar amb un puntal com era Roser Tarragó, que va decidir marxar als Estats Units a competir una temporada més, enguany encara hi ha més moviments dins de la plantilla. I no són canvis qualsevols. Les baixes ja anunciades de Laura López i Ona Meseguer, dues titulars indiscutibles, deixaven un forat important dins de la plantilla que s’ha volgut suplir amb quatre incorporacions. Es tracta de Carla Graupera i Helena Lloret, que tornen a casa després de provar sort en altres clubs, i de Laura Vicente i Claudia Abad.

“Les baixes que tenim són importants i deixen un forat molt gran no només dins de la piscina, són recanvis difícils però crec que ho hem sabut compensar amb una plantilla més sòlida”, explica l’entrenador, Florin Bonca. Segons el tècnic, la idea de portar quatre jugadores de nivell per suplir dues baixes és la de poder “plantejar els partits de manera diferent” i així tenir més rotacions.

“Estem molt contents que Graupera i Lloret tornin a casa, això els dóna un plus d’il·lusió per la seva banda i per la nostra, un coneixement del que poden fer des del primer dia”, explica. També destaca el paper de les dues noves cares. De Laura Vicente considera que “ha estat una gran rival sempre que hem jugat davant el Mediterrani, ve d’un any a Austràlia i segur que mica en mica agafa el ritme”. Per la seva banda, Claudia Abad va entrenar als Estats Units on ha estat estudiant i ara volia seguir competint a alt nivell: “la millor opció era la nostra, ve amb ganes d’empènyer en el projecte i aquesta actitud és la que busquem”.

Bonca explica que la plantilla es tancarà amb Julia Àvila, de la casa, com a segona portera i alguna jugadora jove que pujarà per completar l’equip.