Imatge del matx. Foto: RFEN

Play-off vibrant entre Quadis Mataró i Barcelona

Els de Beto Fernández van perdre a casa però van guanyar a domicili.

El play-off pel títol a la Divisió d'Honor de waterpolo masculí va arrencar el cap de setmana i l'encreuament més vibrant és el que s'està veient entre Quadis Mataró i Barcelona. Els dos equips, quart i cinquè, han disputat dos partits de la sèrie de tres on les espases segueixen alçades. En el partit inaugural, el Quadis es va veure sorprès pel Barcelona i va perdre el factor piscina amb una derrota per 4-5 que no entrava en els plans dels de Beto Fernández. Però dilluns van empatar la sèrie amb el 6-7 a Barcelona.

El matx podia ser definitiu per la sèrie, i els dos equips n'eren conscients. Els mataronins van arrencar més forts i es van posar 1-2 gràcies a Veich i Codina. En el segon període els de la capital del Maresme van ampliar al 1-3, però la reacció del Barcelona no es va fer esperar i el matx es va equilibrar: 3-4 al descans.

A la represa, els locals van empatar i Guimaraes va tornar a donar avantatge als mataronins abans d'acabar el tercer quart. Tot estava obert amb 4-5 i encara quedaven girs importants de guió. El Barcelona va capgirar el marcador amb gols de Esteller i Edu Mínguez: 6-5 i avantatge barceloní per primera vegada. Corbalán a menys de dos minuts pel final empatava a sis gols i encara quedava temps. El Quadis va tenir la darrera possessió, va forçar l'exclusió d'un rival i amb 13 segons va preparar la jugada del gol. Una assistència d'extre a extrem va servir perquè Lucas, a tres segons pel final, fes un 6-7 que forçava el tercer partit. Serà dimecres a les 17h a Mataró.