Abans de començar el partit a la piscina de Surgut, Rússia. Foto: RFEN

Marta Bach i Helena Lloret perden en el debut d'Espanya a la Copa del Món

El combinat de Miki Oca cau per 9-13 davant Rússia.

Helena Lloret i Marta Bach es troben competint amb Espanya a la Copa del Món de seleccions, que se celebra a Rússia. El combinat estatal, però, no va tenir un bon inici de campionat i va ensopegar per 9-13 amb les amfitriones en el primer partit. Ara tocarà deixar enrere el mal sabor de boca i preparar-se per un partit amb la Xina que cal treure endavant sí o sí.

Les russes es van posar per davant ràpidament, i Espanya va intentar retallar (2-4 al primera període). Les de Miki Oca van posar-se per davant en un tram del segon quart, pèrò es van trobar amb dos gols en contra en la part final del període i marxaven 5-6 per darrera. En la represa, l'equip va seguir a remolc sense poder capgirar el marcador i en el tram final de partit van acabar claudicant per 9-13.

Ni Bach ni Lloret van veure porteria tot i que sí van disposar de minuts en un matx que no va ser dels més inspirats de les espanyoles.