Bertran i Puig. Foto: CNM

Lluc Bertran i Pitu Puig, bronze amb Espanya júnior

Els dos waterpolistes van participar activament a l'Europeu de Minsk.

Lluc Bertran i Pitu Puig, dos waterpolistes del CN Mataró, van aconseguir el cap de setmana passat la medalla de bronze al Campionat d'Europa júnior de waterpolo que s'ha celebrat a Minsk, Bielorrússia. Els dos jugadors mataronins van tenir una participació activa en una cita que va acabar amb el segon podi de Bertran, després de la plata juvenil aconseguida setmanes enrere.

L'equip va penjar-se el bronze després de superar a Croàcia en el partit pel tercer i quart lloc. En aquest, la igualtat del matx va ser present des del primer moment (1-2 i 3-4 pels croats en els dos primers períodes), però els espanyols van saber remuntar en el tecer (2-0) i darrer quart (3-2) per emportar-se la victòria. Cap dels dos jugadors van veure porteria en aquest enfrontament.

Sí la va veure Bertran en el partit de semifinals amb Montenegro, on va anotar dos gols. Espanya, però, va ensopegar als penals en aquest partit i va haver-se de jugar el bronze a posteriori amb Croàcia. El mateix Bertran va marcar en el partit de quarts amb Sèrbia, on es va guanyar per penals, i Puig va anotar dos gols en l'anterior enfrontament davant França (10-6).