Waterpolo femení La Sirena. Foto: Jennifer C.

La Sirena té gairebé impossible arribar a la Final Four

Les mataronines cauen 12-3 al partit d'anada de quarts de final amb el Sabadell.

La Sirena Mataró tindrà gairebé impossible aconseguir un lloc a la Final Four de l'Euro League. Les mataronines tenien un duel duríssim a quarts de final amb el Sabadell, i tot i que van aguantar bé els primers minuts, van acabar clarament superades per les vallesanes: 12-3. Encara queda la tornada pel 17 de març, però sembla una quimera veient la diferència de gols.

Les de Florin Bonca van ser molt incisives en el primer quart i van defensar a la perfecció. Això va permetre veure un empat a dos trencat pel 3-2 de les vallesanes abans d'acabar el primer període. En el segon quart va ser quan es va trencar el partit. Maica va trencar el partit amb dues dianes i Judith Forca i Bea Ortiz van obrir un forat important: 8-2.

A la represa el partit va quedar vist per sentència amb una Sirena que no va poder remuntar la diferència entre els dos conjunts i que va acabar el partit amb només tres gols a favor. La maneta del segon quart no deixava marge i les vallesanes van acabar de matar el matx amb alguns gols més fins el 12-3 final.