Un instant del partit a Hongria. Foto: Atelier Photo / Josep Arnau

La Sirena sobreviu a Hongria i manté opcions a l'Eurolliga

Les mataronines perden per 10-9 un partit en el que reaccionen a temps.

La Sirena Mataró sobreviu. L'equip de Florin Bonca va saber resistir davant l'UVSE d'Hongria, favorit als quarts de final de l'eurolliga, i les mataronines tenen opcions intactes de passar a la seva primera final a quatre en una màxima competició europea. El conjunt de la capital del Maresme va treure tot el geni que tenia dins en un darrer període on tot era caixa o faixa: després d'un parcial dur en el darrer quart, les mataronines perdien de cinc gols. Però l'equip va demostrar que no para de créixer i va ajustar el matx per deixar-ho tot obert de cara a la tornada el dia 11 a Mataró.

El partit va començar amb Meseguer anotant el primer gol. Les locals empataven però la Sirena seguia liderant el marcador amb una altra diana. Abans d'acabar el primer període, tres gols seguits de les hongareses deixaven el partit coll amunt, tot i que Meseguer anotava a pocs segons pel final: 5-3. A la represa, Laura López va acostar les mataronines, però un UVSE superior va clavar tres gols per ampliar la distància.

A la represa semblava que el partit acabaria vist per sentència. El 8-4 no tenia reacció i les mataronines veien com a vint segons pel final del quart, arribava el novè gol local. Calia reaccionar o l'eliminatòria acabava allà. Encara es complicaven més les coses al darrer període amb el 10-4 al poc de començar. Però aquí va haver-hi una reacció de campió. Gibson en superioritat i Dance acte seguit feien el 10-6. En un contracop, Bonamusa anotava el setè de les mataronines i encara amb poc menys de dos minuts per jugar, la mateixa mataronina feia el vuitè. A pocs segons per acabar, el 10-9 era una realitat en una jugada de superioritat i deixava a les hongareses amb la por al cos. Hauran de venir a Mataró a jugar-se el pas a la final.