Victòria contra el Sant Andreu. Foto: R.Gallofré

La Sirena perd en la seva visita a Rubí

Les mataronines perden 8-7 davant les vallesanes.

La Sirena Mataró va ensopegar dissabte en la tercera jornada de lliga davant un rival inesperat, el Rubí. L'equip, que està en reconstrucció i sembla encara un graó per sota del nivell de les darreres temporades, va caure 8-7 amb les vallesanes en un enfrontament molt igualat que va decidir-se en el tram final. D'aquesta manera, sumen només un triomf en tres jornades.

Les mataronines es van trobar amb un gol matiner de les locals, però ràpidament van capgirar el marcador amb dues dianes. El matx semblava mogut, però controlat: quan el Rubí empatava, les de la capital del Maresme tornaven a posar-se per davant. Però amb 3-3, les vallesanes anotaven el quart gol i marxaven al descans per davant.

A la represa el Rubí va arribar a posar-se 3-6, un parcial molt dur que feia remar contracorrent a les de Zablith. Les sirenes, però, van treure el geni que se li pressuposa a un Top 8 d'Europa i van empatar el matx. Era el darrer quart i el Mataró es posava per davant amb el 7-6 de Clara Cambray. Mig minut després, les locals empataven i poc després s'expulsava a Marta Bach. Quedaven tres minuts i un món per jugar-se. A pocs segons pel final, el Rubí va fer un 8-7 que glaçava les aspiraciones de les mataronines.