Florin Bonca.

La Sirena no pot amb el Sant Andreu i perd el segon partit

Eliminades a semifinals pel títol de lliga.

No ha pogut ser. Aquest any el Sant Andreu ha estat millor i ha superat a la Sirena Mataró en tots els partits que s'han creuat: lliga, copa i ara play-off. Les de Florin Bonca necessitaven guanyar dissabte per empatar l'eliminatòria, però van ensopegar 6-7 amb les de Barcelona en un matx que va posar el 2-0 per les andreuenques. La final del títol de lliga serà entre Sabadell i Sant Andreu. La Sirena tanca un altre gran any on va estar al Top 8 d'Europa i ha fet medallada de bronze a la Copa LEN.

El matx de dissabte va tornar a tenir un Sant Andreu amb embrenzida que col·locava el 0-3 al marcador. Passava com al primer partit: una Sirena superada en els primers minuts i obligada a anar a remolc. Les de Bonca van intentar ajustar-ho, però no hi havia manera i al descans les mataronines estaven 1-4.

A la represa, les mataronines van començar a picar pedra i sobretot trobar més opcions d'atac. Això va permetre a l'equip col·locar-se 3-5. Quedava un quart però tot era possible. A sis minuts pel final, les mataronines es posaven a un gol i poc després, Ciara Gibson empatava el matx. Quedaven tres minuts i tot podia passar, però una diana de Crespí en els últims instants sentenciava el matx per a les de Barcelona.