-
-

La Sirena Mataró tanca el cap de setmana amb dos triomfs

Les mataronines guanyen a Terrassa i Madrid Moscardó.

La Sirena Mataró va aconseguir aquest cap de setmana sumar dues victòries consecutives per posar-se al dia de partits i assegurar el segon lloc només per darrera del Sabadell, únic equip que a Divisió d'Honor ha frenat a les de Florin Bonca. Les de la capital del Maresme no van tenir problemes per desfer-se de rivals com el Terrassa i el Madrid Moscardó.

Dissabte les mataronines van guanyar el Terrassa per 3-8 en un enfrontament que va estar equilibrat durant el primer temps, amb un parcial de 1-3 en el primer període i de 2-3 en el segon. Això deixava un marge de tres gols al descans, que s'aniria eixamplant en la segona meitat: l'equip va mostrar-se molt sòlid en defensa, no va encaixar cap gol i en va anotar dos per tancar la victòria davant les egarenques.

Diumenge les de Florin Bonca van anar més per feina i van acabar amb el Moscardó en el primer parcial, on van anotar cinc gols per només un de les madrilenyes. Això deixava sentenciat un matx que estava encara més encarrilat quan van fer el 4-0 en el següent període. A la represa, rotacions i minuts per a totes per seguir ampliant avantatge en el tercer quart (2-1) i un últim període molt mogut amb un 4-5 que va servir per tancar la victòria de la Sirena per 15-7.