Partit amb el Zaragoza de al setmana passada.

La Sirena Mataró supera el WP Zaragoza

Les mataronines guanyen 19-10.

La Sirena Mataró no va tenir problemes per tombar el cuer de la categoria, el Waterpolo Zaragoza, equip al que van superar per 19-10. Les mataronines van jugar amb diverses rotacions i canvis en l'equip habitual, i fruit d'això el matx va estar equilibrat durant la primera meitat. Al final però la lògica es va imposar i les sirenes van sumar tres punts més en una lliga on el segon lloc no s'escaparà.

Les mataronines van dominar durant el primer parcial, però sense acabar d'escapar-se en el marcador (4-2). Al segon quart més del mateix: a cada gol de les de Florin Bonca hi havia resposta de les aragoneses. Repartiment de cops i un 9-6 que no feia patir per la victòria però que era més ajustat del que es podia preveure.

Tot va canviar a la represa, on l'equip va sortir més endollada i va fer un parcial de 6-3 que ho deixava tot sentenciat. En el darrer quart, quatre gols més de les de la capital del Maresme van tancar la golejada.