La plantilla d'aquesta temporada.

La Sirena Mataró suma el primer triomf de la temporada

Les mataronines guanyen 10-8 al Terrassa.

La Sirena Mataró es va imposar el cap de setmana passat al CN Terrassa en el primer partit de lliga al Joan Serra, segona jornada de la temporada. Les de Marina Zablith volien començar a sumar després de la derrota en el debut amb el Sabadell, i tot i que van haver de treballar de valent davant el conjunt egarenc, finalment es van poder endur el triomf per 10-8 en un partit molt equilibrat.

Les visitants no van venir de vacances a la capital del Maresme, i això va quedar clar ja en la primera meitat. Les sirenes van avançar-se en el primer quart, però van ser les egarenques les que van respondre amb l'empat a u. Al segon quart, el matx es va complicar amb dues dianes de les visitants, respostes per dos gols locals. Amb empat a tres, el Terrassa va tornar a posar-se per davant, però un 2-0 de parcial deixava el 5-4 al descans.

A la represa, les mataronines van obrir forat de dos gols, que van saber mantenir quan encaixaven un gol rival. Amb 7-6, dues dianes de la Sirena semblaven sentenciar el matx, però el Terrassa ho va intentar per últim cop (9-7), insuficient al final del partit on les de Zablith van sumar els primers punts.