-
-

La Sirena Mataró planta cara però ensopega a Sabadell

Les mataronines van estar a punt de donar la sorpresa.

La Sirena Mataró no va poder donar la sorpresa en el duel de lliga amb el Sabadell disputat dissabte a terres vallesanes. Les mataronines van competir de tu a tu amb el màxim favorit a tots els títols i tot i que ho van tenir molt a prop, van acabar perdent per 12-9 davant les de Nani Guiu.

Les mataronines van començar molt posades dins del matx i es van avançar primer. Fins a dues ocasions van tenir l'avantatge en el partit, sempre empatat ràpidament per les vallesanes. En el segon quart, Laura López de penal va tornar a posar per davant a le maresmenques. Aquí, amb un 2-0, el Sabadell va posar-se per primer cop per davant en el lluminós. Però la Sirena volia fer-la grossa: Gibson i Bach canviaven el partit amb el 4-5.

A la represa, més del mateix. El Sabadell va tornar a posar-se per davant amb dos gols i López empatava de nou. Quan les locals marcaven, Zablith empatava a set. En el darrer quart les vallesanes van intentar fer força amb les rotacions, però López tenia el seu dia i col·locava el 7-8. Dues dianes seguides del Sabadell posaven el 9-8, davant el qual Zablith de nou va empatar. En els últims tres minuts, les forces mataronines van començar a minvar i això ho va aprofitar el Sabadell per fer tres gols i salvar tres punts que no va tenir a la seva mà fins els últims instants.