-
-

La Sirena Mataró perd sense opció davant el Sabadell

Les mataronines perden 3-12 en la segona jornada de lliga.

La Sirena Mataró va ensopegar, i de quina manera, davant el CN Sabadell en el partit estrella del cap de setmana. Primer i segon classificat, els dos equips que es van repartir els títols nacionals i europeus la temporada passada es troben a una distància destacada a dia d'avui. El Sabadell ha començat com una moto la temporada i no vol ensurts a les primeres de canvi. Ho va demostrar a la Supercopa d'Espanya i també dissabte, quan va guanyar per un contundent 3-12 en el partit disputat al Joan Serra.

Poc es pot justificar l'enfrontament a la piscina mataronina més enllà de la realitat, que és que el Sabadell a dia d'avui està més per sobre de la Sirena que la temporada passada. Tot i que això acaba de començar i caldrà veure a final de curs com estan les forces, queda clar que les vallesanes volen aspirar a tots els títols. El primer quart va ser una declaració d'intencions: cap gol per les mataronines i tres per les visitants. L'avantatge es va anar ampliant al segon període, on el Sabadell va arribar a posar-se 0-6, duríssim per tot un campió de Copa de la Reina com és l'equip de Florin Bonca. Abans del descans, 1-8.

A la represa, amb tot sentenciat, les vallesanes no van donar el seu braç a tòrcer. És cert que les rotacions i la intensitat van equilibrar-se, però la Sirena no va aconseguir emportar-se cap dels dos parcials següents. Sí que van ser molt més ajustats (1-2 en els dos quarts) però les visitants ja havien fet la feina en la primera part. Només Alba Bonamusa, Ona Meseguer i Ciara Gibson van poder veure porteria amb un gol cadascuna.