No va poder ser. El CN Mataró La Sirena va ensopegar divendres en el segon partit de la final de la lliga. Les de Florin Bonca van tornar a plantar cara al CN Sabadell, però aquesta temporada acaba sense haver pogut doblegar a les vallesanes. El matx va acabar amb derrota per 81-0 en un enfrontament igualat on les de Bonca van saber reaccionar a un inici demolidor de les visitants.

El partit va començar amb una Sirena imprecisa i amb errors que no són habituals. Això va fer que el Sabadell aprofités el moment per col·locar-se 1-4 de bones a primeres. En el segon període, les de Bonca van reaccionar i van ajustar el matx: 3-4. Dos gols de les visitants, però, tornaven a obrir el forat.

A la represa el partit es va complicar i molt amb el 3-7, però la Sirena va seguir amb el seu camí i jugada a jugada van aconseguir reaccionar. En el darrer període les locals van aconseguir ajustar el matx fins el 8-9 amb un gol de Ciara Gibson, però  en la darrera possessió el Sabadell va assegurar el triomf amb el desè i definitiu gol.