-
-

La Sirena Mataró perd la Copa Catalunya amb el Sabadell

Derrota per 4-8 en la final disputada al Joan Serra.

La Sirena Mataró va ensopegar en la final de Copa Catalunya disputada a la capital del Maresme davant el Sabadell. Les mataronines, que compten amb diverses cares noves, van arribar-hi amb solvència com ve sent habitual, però es van topar amb un conjunt vallesà que sembla disposat a no cansar-se mai de guanyar. El partit va acabar 4-8 per les noies del Sabadell.

El partit va començar amb molta igualtat entre els dos conjunts però un Sabadell que amb ofici aconseguia emportar-se el primer parcial per 1-2. Això no va fer recular a les mataronines, que van intentar-ho... Sense sort. La defenas de les vallesanes amb Laura Ester de puntal era impenetrable i a dalt, el Sabadell és letal: 0-2 de parcial i petit forat obert al marcador.

A la represa la Sirena va reaccionar amb dues dianes seguides de Ciara Gibson i Helena Lloret. El 2-1 del tercer quart ajustaven el partit al 3-5, però en el darrer quart el Sabadell va imposar el seu ritme de joc i va obrir forat fins la victòria final per 4-8.