Un instant del partit. Foto: Atelier Photo / Josep Arnau

Segon partit d'Euroleague: La Sirena Mataró perd amb el Padova

Les mataronines cauen amb les amfitriones i se la juguen diumenge.

La Sirena Mataró no va poder sumar dissabte la segona victòria de la temporada. Les mataronines sabien que s'enfrontaven a un conjunt molt complicat per ser les amfitriones de la fase inicial de l'Euroleague i per la presència de diverses jugadores de nivell internacional en el seu equip, però van plantar cara i van estar a punt de donar la sorpresa. Finalment, però, derrota per 10-5 que obliga a guanyar diumenge (10h) en la tercera jornada per assegurar el segon lloc.

El partit va començar amb un gol matiner de les locals al que va respondre Gibson amb l'empat un minut després. El Padova va tornar a posar-se per davant en el marcador i a 50 segons pel final, va fer el 3-1. La reacció va arribar amg el gol de Cambray que ajustava les coses: 3-2. A la represa les locals van fer dos gols seguits que van deixar grogui a la Sirena, capaç això sí de retallar abans del descans amb el 5-3.

A la represa el Quadis es va acostar de penal, però en superioritat i després en un contracop el Padova col·locava el 7-4 amb l'afegit de l'expulsió definitiva de Messeguer. Aquí el matx ja es va trencar. Cambray va acostar a l'inici del darrer quart a les mataronines amb el 8-5,  Però les italianes van gestionar millor la defensa i en atac van estar encertades per acabar guanyant 10-5.

Aquest diumenge a les 10h últim partit de la fase prèvia davant l'Otter London.