Un instant del matx. Foto: RFEN

La Sirena Mataró perd amb el Kirishi a la Final a Quatre de l'Eurolliga

Les mataronines planten cara al rival rus, però cauen 11-8.

La Sirena Mataró no va poder donar la sorpresa i va perdre a les semifinals de la Final Four de l'Eurolliga que es disputa entre aquest divendres i demà dissabte a la ciutat de Kirishi, a Rússia. Precisament les russes eren les rivals de les de Florin Bonca, i van demostrar per què són un dels equips més forts del món. De fet, la majoria de jugadores del país de l'est que van aconseguir el bronze als passats Jocs Olímpics formen part d'aquest combinat. El partit va acabar 11-8 i les mataronines jugaran demà pel tercer i quart lloc amb el Sabadell, que va perdre als penals amb l'Olympiakos.

El partit es va posar molt coll amunt d'inici, ja que les davanteres russes van estar molt fines i van col·locar un 3-0 colpidor al marcador. Les sirenes van reaccionar i van ajustar el matx amb gols de Meseguer i Dance (3-2). Malgrat això, encara hi hauria temps per dues dianes més de les locals per posar el 5-2. A la represa el Kirishi no va perdonar cap ocasió i va colpejar amb força a les mataronines, que superades es van veure a la mitja part amb 9-4.

Lluny de baixar els braços, a la represa l'equip va provar de plantar cara a un rival amb més ritme, precisió i fortalesa física. Les mataronines van competir i van fer possessions amb cap, ajustant una mica el partit (2-3 de parcial). En el darrer quart, la victòria semblava improbable però les mataronines van provar-ho. No es va trobar porteria amb facilitat. Això sí, es va guanyar el parcial 0-1 i es va tancar el matx amb el 11-8 definitiu. Demà a les 15.30h, el tercer lloc estarà en joc.