Un partit de la Sirena aquesta temporada.

La Sirena Mataró perd amb el CN Sabadell i no estarà a la Final Four de l'Eurolliga

Les mataronines van perdre 6-11.

La Sirena Mataró ho tenia gairebé impossible, però faltava la tornada. Aquesta es va disputar al Joan Serra davant el Sabadell, i va acabar amb derrota com havia passat a l'anada: 6-11. D'aquesta manera, les de Florin Bonca aniran directament a la Final Four de la Copa LEN, una competició que intentaran guanyar per segona vegada tot i que veient els equips que hi participaran, no serà gens fàcil.

El partit va començar amb unes vallesanes que van sortir a sentenciar el matx des del primer moment. Ja en el primer quart les visitants van trobar facilitats per marcar i això va col·locar un 1-4 contundent. A la represa, les mataronines no podien superar la defensa del Sabadell i es veien al descans 1-7.

A la represa Laura Vicente va fer el segon gol de les sirenes, però el Sabadell va respondre acte seguit. Mitjançant Cambray va arribar el 3-8 i aquest repartiment de cops va fer que el darrer quart fos entretingut, tot i que el matx ja estava sentenciat. Finalment, 6-11 pel Sabadell.