-
-

La Sirena Mataró no té pietat del Rubí

Victòria contundent per 17-6.

La Sirena Mataró no va tenir pietat dissabte passat amb el Rubí en una nova jornada de lliga on les de Florin Bonca van tornar a guanyar. Aquesta vegada per un contundent 17-6 que es va començar a gestar en un primer període impressionant: les mataronines van fer un parcial de 7-0 que no donava opcions a les visitants. L'equip es prepara ara per la Copa de la Reina, on té opcions molt clares d'arribar a la final.

El matx va sentenciar-se en el primer parcial amb set gols seguits de les mataronines. Això va permetre fer rotacions en el següent període, on el Rubí va retallar diferències amb un 2-3. No serviria de res, ja que les sirenes van prémer l'accelerador en el tercer període (4-0) i van seguir dominant el marcador en el tram final de partit amb el 4-3 del darrer quart.

Liana Dance va ser la jugadora més destacada en fer quatre dianes, ben acompanyada per Ciara Gibson i per Clara Cambray, que van fer un hat trick cadascuna d'elles.

La Sirena - CN Rubí. Foto: R.Gallofré