-
-

La Sirena Mataró no pot amb el Sabadell en el debut en lliga

Les mataronines cauen 12-7 amb les campiones.

La Sirena Mataró va ensopegar en el primer partit de lliga de la temporada. El rival, el Sabadell en el que era per tant el tercer enfrontament en un mes entre els dos millors equips del país. Les vallesanes van guanyar a la Lliga Catalana, la Supercopa d'Espanya i no van fallar en la primera jornada davant un rival superior.

El partit va començar molt malament per les de Florin Bonca, que van sortir fredes, es van topar amb dues faltes greus sobre Marta Bach (exclusió i penal) i van marxar del primer parcial amb un 4-1 en contra. La Sirena va intentar ajustar la defensa i va funcionar per evitar encaixar més gols. Una diana de Clàudia Abad col·locava el 4-2 abans del descans.

A la represa, les locals van obrir forat amb dos gols més, però la Sirena no va defallir i va tornar a ajustar el matx mitjançant Helena Lloret. En el darrer quart, les vallesanes van acabar per sentenciar el partit davant una Sirena que va arribar just de forces després d'anar a remolc tot el matx.