Un instant del matx. Foto: Josep Arnau / Atelier Photo

La Sirena Mataró guanya el primer partit de l'Eurolliga

Superen el Bogliasco per 8-10 i avui disputen el segon matx. La fase, al Sorrall.

La Sirena Mataró va començar amb molt bon peu la segona fase de l'Eurolliga que es disputa des d'ahir fins el diumenge al Sorrall. Les mataronines tenien un matx molt important davant el Bogliasco italià, un contrincant que aspirava al menys a la segona plaça per passar als quarts de final. Les mataronines, amb les seves tres jugadores franquícia a ple rendiment (Bach, López i Gibson van fer tres gols cadascuna) van superar amb solvència a les italianes per 8-10. Aquesta tarda (18.45) l'equip pot assegurar-se un lloc a quarts de final si supera al Sant Andreu, que es juga la vida després de perdre en la primera jornada.

Si les mataronines guanyen avui (18.45h al Sorrall) al Sant Andreu, seran als quarts de final

El matx amb les italianes va estar en mans de les visitans en el primer parcial, on tot i el gol inicial mataroní van capgirar el marcador i es van col·locar 3-2. A la represa, però, les de Bonca van espavilar i van donar-li un tomb al partit. Primer fallant ocasions molt clares però que servien per veure que estaven ja endollades. I després, amb gols que obrien forat amb el 4-6 amb el que es va marxar al descans.

A la represa, intercanvi de cops després de dues dianes de les italianes que empataven el matx. Aquí, Gibson, Bach i López es van posar l'equip a les espatlles per tornar a avançar l'equip. Al descans, es guanyava de dos un altre cop. En el darrer període la defensa mataronina va ser molt més forta i seriosa i va anul·lar qualsevol intent de remuntada. El matx es va ajustar en una jugada d'inferioritat mataronina que va ser el 8-9 italià, però el desè gol de les locals va ser definitiu.