-
-

La Sirena Mataró goleja el Dos Hermanas

Les mataronines sumen tres punts més en un partit ajornat.

La Sirena Mataró va aconseguir dissabte una nova victòria, aquest cop a domicili davant el Dos Hermanas en el partit corresponent a la tercera jornada de lliga que estava ajornat de feia setmanes. Les mataronines no van tenir pietat del seu contrincant i van golejar per 7-22 al conjunt andalús. Això permet col·locar-se amb 21 punts a només tres del Sabadell, únic equip que les ha vençut a Divisió d'Honor fins el moment.

L'equip va sentenciar el matx en la primera part. Primer amb quatre gols en el parcial inicial que obrien forat al marcador, i després quan al segon període clavaven un 1-8 que donava un triomf parcial al descans de 11 gols de diferència. El partit no va tenir cap tipus d'història. Les sirenes van seguir ampliant diferències en el tercer quart (3-6) i en el darrer, tot i les rotacions i baixar pistonada, encara van poder emportar-se el parcial (3-4) per sumar una victòria clau per seguir en el segon lloc de la Divisió d'Honor.

Torna a tocar l'UVSE a Eurolliga

Les mataronines ja saben quin serà el seu rival als quarts de final de l'Eurolliga: l'UVSE hongarès i sotscampió de la competició. El partit d'anada es disputarà el 25 de febrer a terres hongareses i el de tornada, l'11 de març a Mataró. L'equip intentarà mantenir opcions en una sortida complicada, on l'any passat van caure eliminats