Un instant del matx a Kirixi. Foto: Josep Arnau / Atelier Photo

La Sirena Mataró es queda sense medalla de bronze

Les mataronines planten cara al Sabadell però se li escapa al final.

La Sirena Mataró i el Sabadell s'enfrontaven en el tercer i quart lloc a l'Eurolliga. els dos Supercampions d'Europa de la temporada passada no van poder arribar a la final somiada pels catalans i van haver de lluitar pel bronze. Allà les mataronines van estar a punt de donar la sorpresa però no van poder consumar-ho en el tram final i van acabar quartes en aquesta F4 disputada a Kirixi, Rússia.

Les mataronines es van trobar incòmodes en un primer moment davant unes vallesanes molt més sòlides que van clavar un 3-0 en el primer parcial. El partit es posava encara més coll amunt amb el quart gol del Sabadell, però aquí va començar la reacció de les de Florin Bonca. Dues dianes mataronines les posaven dins del matx: 4-2.

A la represa les mataronines van començar a jugar molt millor en defensa, Willemsz va estar més encertada sota pals i el Sabadell es va frenar de cop. Fins i tot les mataronines van arribar a posar-se per davant amb el 4-5 obra de Ciara Gibson, tot i que el Sabadell empatava abans d'acabar el període. En el darrer quart, dues dianes de les vallesanes van donar-li la medalla de bronze amb el 7-5 final.