Una jugada del partit. Foto: R.Gallofré

La Sirena Mataró destrossa el Rubí

Les mataronines guanyen 22-6.

La Sirena Mataró va aconseguir la primera victòria de la lliga amb una golejada contundent per 22-6 davant el Rubí. Les mataronines s'havien estrenat amb una derrota en la primera jornada amb el Sabadell i van posar-se a treballar pels tres primers punts davant un rival vallesà que no va tenir opcions.

El partit es va posar de cara en el primer parcial, on les mataronines van clavar un parcial de 6-0 que deixava sentenciat el matx. Es va repetir el "set" en el segon període, amb un 6-1 més que mostrava la gran diferència entre els dos equips. Florin Bonca va fer rotacions i va donar minuts a totes les integrants de la plantilla. El matx es va obrir i es va veure un gran espectacle (6-4 en el tercer període). En el tram final, les mataronines van accelerar una miqueta més per acabar imposant-se amb el 22-6 final.

Destacar el paper de Laura Vicente amb 5 gols i de Liana Dance amb 4, a les que es van sumar  Zablith, Lloret, Cambray, Gibson, Bach, Carevic i Graupera com a altres golejadores.