-
-

La Sirena Mataró deixa sense opcions al Mediterrani en una primera part esplèndida

Les mataronines guanyen 15-10 i es col·loquen terceres.

La Sirena Mataró va fer un d'aquells partits que fa créixer a un equip. El conjunt de Florin Bonca rebia un sempre complicat Mediterrani, però no podien deixar escapar més punts després de la derrota en la primera jornada amb el Sabadell. Conscients d'això, les sirenes van sortir a per totes i van colpejar de manera contundent al 'Medi' en una primera part pel record. El gran partit de jugadores com Marta Bach, omnipresent en defensa i en atac (4 gols) va ser clau per sumar tres punts que situen l'equip en el tercer lloc.

Els dos primers parcials van trencar el matx i van deixar sense paraules a les barcelonines. El quart inicial va ser gairebé perfecte, amb una defensa impenetrabale i un atac poderós: 5-0. El segon quart va mantenir els mateixos ingredients i es va repetir la maneta, deixant un 10-0 al descans que parlava per sí sol.

A la represa les mataronines van fer rotacions i les visitants van intentar retallar diferències no per guanyar, però sí per deixar un resultat més ajustat. Repartiment de cops al tercer quart i 4-5 per les barcelonines, que van desplegar tot el seu waterpolo en el darrer quart (1-5) però sense opció a res: 15-10 per la Sirena Mataró i tercera victòria consecutiva.