La Sirena en una imatge d'arxiu

La Sirena Mataró comença amb bon peu la Divisió d'Honor

Les noies de Florin Bonca superen 6-14 el Rubí.

La Sirena Mataró va començar amb bon peu la nova temporada a la Divisió d'Honor. Les mataronines visitaven una piscina d'un rival clarament en línia ascendent i que la temporada passada ja va fer grans coses en lliga, però l'equip no volia sorpreses després de la derrota a la Supercopa d'Espanya i va sortir a per totes des del primer moment. A la mitja part un parcial de 2-9 donava per sentenciat un partit que va acabar guanyant-se per vuit gols de diferència i en el que van destacar Ona Meseguer (3) i Ciara Gibson (3) com les més encertades de cara a porteria.

El partit no va tenir massa història des del primer quart. Les mataronines van clavar cinc gols consecutius que no deixaven marge de maniobra a les noies de Rubí. Aquestes van intentar retallar amb un gol, però va arribar el sisè de la Sirena. Al primer parcial, 2-6 per les mataronines. El segon va seguir amb una tònica similar però amb un conjunt de la capital del Maresme encara més seriós en defensa, i amb tres gols més va deixar-ho tot sentenciat.

El partit va arribar a posar-se 2-10 abans que Bonca fes rotacions i donés minuts a totes les jugadores. Amb el matx mort, el Rubí es va emportar el tercer període (3-2) i va poder maquillar el resultat en el darrer quart, tot i que la diferència continuava sent abismal en acabar l'enfrontament: 6-14.