Un partit d'aquesta temporada de la Sirena.

La Sirena Mataró cau als quarts de final de Copa de la Reina

Les mataronines no poden amb un Sant Andreu que es confirma com un rival d'alçada.

La Sirena Mataró no va poder superar el Sant Andreu en els quarts de final de la Copa de la Reina. Les mataronines tenien ganes de refer-se de la derrota en lliga amb les barcelonines, però a la copa va quedar demostrat que les andreuenques han fet un pas al davant definitivament i les competicions estatals ja no seran cosa de dos, sinó de tres.

El partit va començar molt malament per les mataronines, que van trobar-se totalment superades en el primer quart i van encaixar cinc gols consecutius. L'equip va intentar reaccionar i entre el primer parcial i l'inici del segon van posar-se 5-3. La reacció semblava ser una realitat, però de nou les barcelonines van obrir forat fins el 7-4 que era 8-5 a la mitja part.

Al tercer quart es va intentar de nou de part de les de Florin Bonca, que van fer el 8-6. El Sant Andreu, però, va saber mantenir la diferència en els moments clau i en el tram final va ampliar distàncies fins el 10-7. En acabar, victòria per la mateixa diferència: de tres.