Final de trajecte per La Sirena.

La Sirena Mataró acaba la temporada regular amb una victòria

Triomf per 8-15 amb el Terrassa.

La Sirena Mataró va aconseguir dissabte la darrera victòria de la fase regular en imposar-se al Terrassa per 8-15. Les mataronines tenien ja el tercer lloc assegurat, i van refermar-se amb una victòria que les deixa a sis punts del segon, el Sant Andreu, i a 12 del primer, el Sabadell. Ara, als play-off, buscaran clamar venjança amb les andreuenques, equip que li ha pispat aquest any la segona posició.

El partit va estar en mans de les mataronines des d'un primer parcial, on el 0-3 inicial marcava ja distàncies. Aquesta diferència de tres dianes es va mantenir fins al segon quart, quan les egarenques van retallar amb el 2-4. L'equip de Bonca, però, va seguir amb el seu pla de partit i va acabar a la mitja part amb un clar 3-8.

A la represa, la tònica va ser la mateixa. Una Sirena molt solvent en atac i amb poques conessions en defensa que encaixava algun gol però que seguia augmentant la distància. De cinc dianes de diferència es va passar a set abans de començar el darrer període, on les mataronines van fer rotacions i en el repartiment de cops (3-3) van acabar guanyant per 8-15 en el global.